top of page

#BREDAVOOROEKRAÏNE

CHARITY 
GALA

Logo_los_v1_Tekengebied 1.png

Al wekenlang zien we dagelijks beelden van de oorlog in Oekraïne: beelden die diepe indruk maken op ons allemaal. Dat roept een enorm gevoel van solidariteit op met de inwoners van Oekraïne en vele vluchtelingen. Ook tegen deze achtergrond staan we in Breda voor onze waarden als gastvrije en grenzeloze stad. Uit het gevoel van solidariteit en saamhorigheid ontstaan in onze stad hartverwarmende, concrete initiatieven. Het Oekraïne Charity Gala, waarvoor we nu uw aandacht vragen, is daarvan een mooi voorbeeld. 

 

Het Chassé theater is op maandag 25 april 2022 het toneel voor een bijzonder benefietgala. U bent hiervoor uitgenodigd. Een tafel kost € 3.150,00 euro (incl. BTW) en heeft plek voor 8 tot 10 personen. We bieden uw gasten een luxe vijf-gangen diner aan, tot in de puntjes verzorgd ondersteund door een muzikaal programma. Daarnaast hebben we een veiling om naast de inkomsten van de tafels zo veel mogelijk geld binnen te halen, hier draait alles immers om: #BredavoorOekraïne.

Zusterstad Wroclaw

Breda heeft een historische stedenband met Poolse zusterstad Wroclaw (ongeveer 400 kilometer van de Oekraïense stad Lviv), Deze stad heeft op dit moment te maken ruim 100.000 Oekraïense vluchtelingen. Herkent u zich in het gevoel om solidair te zijn met de vluchtelingen? En wilt u uw bijdrage leveren met Bredase ondernemers, organisaties en inwoners aan een continue luchtbrug naar Wroclaw om deze stad te steunen bij de gastvrije opvang van vluchtelingen? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het Oekraïne Charity Gala op 25 april 2022.

 

“Wat er in Wroclaw gebeurt is indrukwekkend. Er worden nu 100.000 vluchtelingen opgevangen. We willen als stad meer doen. De getekende gezichten van moeders en kinderen die uren staan te wachten op voedsel maken veel indruk,” aldus Wethouder Boaz Adank tijdens zijn bezoek aan Wroclaw april 2022. 

 

Breda Brengt Het Samen

​Het Oekraïne Charity Gala ontstaat uit een samenwerking tussen de organisatoren van ‘Handjes in de Koepel’, sociaal-maatschappelijke en onderwijs-partners en de Gemeente Breda. Het doel is met dit charity-event een geldbedrag in te zamelen waarmee een continue stroom hulpgoederen naar onze Poolse zusterstad op gang wordt gebracht. Wroclaw levert een aanzienlijke inspanning en zet de hulpverlening professioneel op. Onze zusterstad heeft onze hulp heel hard nodig!  

#bredavooroekraine

Hierbij zetten we in op een duurzame samenwerking waarbij we werken aan een luchtbrug tussen Breda en Wroclaw om de stroom aan levensbehoeften te kunnen continueren. Onder de #bredavooroekraine worden nu stadsbreed diverse initiatieven uitgezet en bundelen we krachten. Samen zetten we onze schouders eronder en ontstaan weer nieuwe initiatieven. Uw steun en inzet is onmisbaar om de initiatieven die zijn ontstaan naar een duurzaam concept te kunnen door ontwikkelen. 

 

 

“Koop” als bedrijf een tafel – vol = vol 

Wij hopen u graag te mogen ontvangen. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal tafels.

 

U kunt uw aanmelding kenbaar middels onderstaande formulier.

 

 

Wij verheugen ons bijzonder op jullie komst!

Laten we er met elkaar een onvergetelijke avond van maken.

 

#bredavooroekraine

Gemeente Breda en De Koepel Breda B.V.

Meld u
aan

DATUM

Maandag 25 april 2022

 

TIJD

17:00 tot 23:00 uur

 

ADRES

Chassé Theater Breda

Claudius Prinsenlaan 8  

4811 DK Breda

 

PARKEREN

Parkeergarage Turfschip

Chasséveld 15c

4811 DH Breda

let op; in verband met een evenement is het parkeren op het Chasseveld niet mogelijk.

DRESSCODE

Tenue de Ville

  • Facebook
  • Instagram
RESERVEER HIER UW TAFEL

 

PRIJS per tafel: € 3.150,00 incl. btw

Zijn er dieetwensen / allergieën waar we rekening mee dienen te houden?

Hartelijk dank voor uw reservering.

Zodra u uw tafel heeft gereserveerd ontvangt een e-mail met een betaallink.

Wij verheugen ons bijzonder op jullie komst!

Laten we er met elkaar een onvergetelijke avond van maken.

Anchor 1
bottom of page